| Ürün |
: |
D.O.A (2- Etil Hekzil Adipat / Di Oktil Adipat) |
| Kimyasal Yapısı |
: |
Adibik Asit Esteri |
| Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri |
| Fiziksel Görünüm |
: |
Berrak Likid |
| Koku |
: |
Hafif kendine özgü |
| Renk |
: |
Maximum 30 hazen |
| Molekül Ağırlığı |
: |
370,57 gr/mol |
| Molekül Formülü |
: |
C22H42O4 |
| Ürün Saflığı |
: |
Minimum % 99,5 |
| pH |
: |
Yaklaşık 7 |
| Asidite |
: |
Maksimum 0,1 (mg NaOH/g) |
| Kaynama Noktası |
: |
Minimum 400°C |
| Parlama Noktası |
: |
Minimum 190 °C (açık kap yöntemi) |
| Donma Noktası |
: |
Minimum -67 °C |
| Buhar Basıncı |
: |
0,00003 Pa (20 ºC) |
| Yoğunluk |
: |
0,924 – 0,930 gr/cm³( 20°C) |
| Su İçeriği |
: |
Maksimum % 0,01 |
| Suda Çözünürlük |
: |
Maksimum % 0,1 ( 20°C) |
| Kırılma İndisi |
: |
1,440 - 1,448 (20 ºC) |
| Viskozite (Dinamik) |
: |
15-25 mPa*s (20°C) |
| TDS için tıklayınız |
|
MSDS için tıklayınız |