Ürün |
: |
D.O.A (2- Etil Hekzil Adipat / Di Oktil Adipat) |
Kimyasal Yapısı |
: |
Adibik Asit Esteri |
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri |
Fiziksel Görünüm |
: |
Berrak Likid |
Koku |
: |
Hafif kendine özgü |
Renk |
: |
Maximum 30 hazen |
Molekül Ağırlığı |
: |
370,57 gr/mol |
Molekül Formülü |
: |
C22H42O4 |
Ürün Saflığı |
: |
Minimum % 99,5 |
pH |
: |
Yaklaşık 7 |
Asidite |
: |
Maksimum 0,1 (mg NaOH/g) |
Kaynama Noktası |
: |
Minimum 400°C |
Parlama Noktası |
: |
Minimum 190 °C (açık kap yöntemi) |
Donma Noktası |
: |
Minimum -67 °C |
Buhar Basıncı |
: |
0,00003 Pa (20 ºC) |
Yoğunluk |
: |
0,924 – 0,930 gr/cm³( 20°C) |
Su İçeriği |
: |
Maksimum % 0,01 |
Suda Çözünürlük |
: |
Maksimum % 0,1 ( 20°C) |
Kırılma İndisi |
: |
1,440 - 1,448 (20 ºC) |
Viskozite (Dinamik) |
: |
15-25 mPa*s (20°C) |
TDS için tıklayınız |
|
MSDS için tıklayınız |